11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η απάντηση της διοίκησης του ΑΟΤ στην Νεοκαισάρεια

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα σχετικά με το κλίμα που πήγαν να δημιουργήσουν παράγοντες και ο προπονητής της Νεοκαισάρειας για δήθεν «σφαγή» της διαιτησίας στο ματς κόντρα στους «κυανέρυθρους».
Η ανακοίνωση του ΑΟΤ αναφέρει:
«Με έκπληξη και ιδιαίτερη αγανάκτηση παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες μια εξόχως προκλητική και συνάμα αδικαιολόγητη επίθεση της διοίκησης και του προπονητή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κατά της διαιτησίας στον μεταξύ μας αγώνα κυπέλλου της 26 Οκτωβρίου 2014.
Οι καταγγελίες αυτές, πέραν του ότι είναι παντελώς αβάσιμες και προσχηματικές, αφενός στερούνται οιασδήποτε σοβαρότητας, αφετέρου καταδεικνύουν την έλλειψη ποδοσφαιρικού ήθους, διότι μια ομάδα, πρέπει πρωτίστως να μάθει να χάνει αλλά και να αποδέχεται την ήττα από ένα ομολογουμένως καλύτερο αντίπαλο.
Καθιστούμε σαφές σε οιανδήποτε αντίπαλο ότι η ιστορική ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα κερδίζει τους αγώνες της μέσα στα γήπεδα, πάντα στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και ποτέ στο παρασκήνιο, είναι δε αυτονόητο , ότι ο ΑΟ Τρίκαλα, ούτε επεδιώξε μέχρι σήμερα, ούτε χρειάζεται βεβαίως την εύνοια και την βοήθεια κανενός, πολύ δε περισσότερο της διαιτησίας.
Θα συνιστούμε στην διοίκηση και τους παράγοντες της Νεοκαισάρειας περισσότερη ψυχραιμία και σύνεση, τους καλούμε δε να ξαναδούν το βίντεο του αγώνα, το οποίο είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της αλήθειας».
Ο πρόεδρος             Ο γενικός γραμματέας

- Advertisement -

Κώστας Παρδάλης          Γιώργος Παναγιώτου

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ