19.4 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Η Δήμητρα πέρασε από την Περιστέρα (ΦΩΤΟ)

Ο Άρης Περιστέρας παρά το ότι πάλεψε το παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ και είχε και δοκάρι τελικά γνώρισε την ήττα με 1-2 από την Δήμητρα/Απόλλωνα και πλέον οι ελπίδες της για παραμονή ελαχιστοποιήθηκαν σημαντικά.

- Advertisement -

Η ομάδα της Πειρστέρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ακόμη μία ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και παρά το ότι δεν έκανε άσχημη εμφάνιση δεν τα κατάφερε και πάλι να πάρει κάτι θετικό κι από αυτό το παιχνίδι.

Η Δήμητρα/Απόλλωνας κατάφερε κι επέστρεψε στις νίκες με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο κι ανέβηκε και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Περιστέρα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι κι αφού ξεπέρασε ανώδυνα τις δύο καλές στιγμές του Φασούλα στα πρώτα λεπτά, άνοιξε το σκορ με τον Πινιάρα στο 19′.

Στο 35′ μάλιστα το απευθείας φάουλ του Κωστή αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος η Δήμητρα/Απόλλωνας ανέβασε την απόδοσή της και μέσα σ’ ένα τρίλεπτο κατάφερε να φέρει τούμπα στο παιχνίδι. Στο 65′ ο Χοτζάι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 68′ ο Τσιγαρίδας διαμόρφωσε το 1-2 καθώς στην συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα.

Διαιτητής ήταν ο Χιώτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ Π.: Καλτσάς, Ζυγολάνης, Οικονόμου, Μπαλογιάννη, Γ. Λιατσικούρας, Κωστής, Ι. Λιατσικούρας, Σαμούτης, Σιαφάκας, Πινιάρας, Μπουτίνας.

ΔΗΜΗΤΡΑ/ΑΠ.: Γκουλιώνης, Παπαδόπουλος (46′ Τσιγάρας), Γκόγκος (46′ Ποδάρας), Καμπέρης, Ευθυμίου, Καραστέργιος, Ζαφειρόπουλος, Χοτζάι, Φασούλας, Τσικρικάς, Τσιγαρίδας.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ