13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Ελλάδα αναστενάζει στα μπλόκα και στο βάθος σενάριο οικουμενικής ή εκλογών

Με 24ωρους, αλλά και επ’ αόριστον αποκλεισμούς, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δηλώνουν ότι δεν αποχωρούν από τα μπλόκα.

- Advertisement -

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο αναμένονται μεγάλα, λόγω των μπλόκων και έτσι οι οδηγοί που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με υπομονή.

Σε τετράωρο αποκλεισμό του λιμένα εξωτερικού στη Ηγουμενίτσα προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Θεσπρωτίας. Τα τρακτέρ βρίσκονται παρατεταγμένα στην έξοδο της Εγνατίας επί 15 ημέρες και οι ίδιοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Στα δύο μπλόκα που έχουν στηθεί στην Άρτα, οι αγροτοκτηνοτρόφοι κλείνουν τους δρόμους μεσημέρι και βράδυ. Ειδικότερα, την παλιά γέφυρα της Άρτας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 το απόγευμα, έως τα μεσάνυχτα, ενώ το Κομπότι, η εθνική οδός Ιωαννίνων-Αντιρρίου, κλείνει από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Στην Πρέβεζα, στον κόμβο του Λούρου, οι αγρότες του μπλόκου κλείνουν με τρακτέρ το δρόμο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. και από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κακκαβιάς, οι κτηνοτρόφοι κλείνουν καθημερινά τον δρόμο και τους παράδρομους από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Η Ελλάδα είναι κομμένη σε κομμάτια με την Κυβέρνηση να δείχνει αδύναμη να διαχειριστεί την κατάσταση. Το ασφαλιστικό δε, έχει πυροδοτήσει κύμα αντιδράσεων μεταξύ όλων των κλάδων εργαζομένων.

Οι διαπραγματεύσεις παραμένουν σε εκκρεμότητα και τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ή οικουμενικής, επανέρχονται στο προσκήνιο, τέσσερις περίπου μήνες μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

“Ενδεχόμενο οικουμενικής ή εκλογών δεν υπάρχει”, αναφέρει σε δηλώσεις της, τουλάχιστον μία φορά το εικοσιτετράωρο η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη…

Μόνο που στην Ελλάδα είναι κανόνας.. Ό, τι διαψεύδουν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι να το επαληθεύει γρήγορα η ζωή.

πηγη:epiruspost.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ