22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η ΕΣΠΕΘ δηλώνει ικανοποιημένη από τον Καμμένο

Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ (ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) εκφράζει την ικανοποίηση της, για την καίρια παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Κ. Παναγιώτη Καμμένου, στη χορήγηση παραμεθορίου επιδόματος σε μόνιμη βάση για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς συνέβαλε και η ίδια με την τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία της στην υπογραφή απόφασης -που εντάσσει στο μισθολόγιο αυτό το επίδομα- έτσι ώστε να μην μπορεί να ξαναφύγει και να έρχεται και να επανέρχεται στη συγκυρία των πελατειακών σχέσεων.

- Advertisement -

Η ΕΣΠΕΘ είχε προτείνει με έγγραφό της: http://espeth.gr/index.php/2013-05-02-21-15-53/144-protasi-espeth-gia-epidoma-paramethoriou-se-monimi-vasi τη χορήγηση του εν λόγω επιδόματος σε μόνιμη βάση, με τεκμηριωμένη μελέτη και επιχειρηματολογία.

Το πλήρες περιεχόμενο του εγγράφου μας, για ευνόητους λόγους δεν το δημοσιεύσαμε. Η πρόταση μας με την επιχειρηματολογία της κατέληγε, είτε στη χορήγηση επιδόματος με τις μηνιαίες αποδοχές είτε με απόφαση του Υπουργού, χωρίς Φύλλα Πορείας και ΥΔ (Υπεύθυνες Δηλώσεις) που βεβαιώνουν ότι τα στελέχη μετακινηθήκαν άνω των 60χλμ και διανυκτέρευσαν συνεχόμενα 4 ημέρες εκτός έδρας σε άλλη Μονάδα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ