17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η θρησκευτική μέθη των τζιχαντιστών

Του Γιώργου Θεοχάρη

- Advertisement -

Τι λέει στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ Ελληνας Καθηγητής

Οι δολοφόνοι του Παρισιού έριχναν στο πλήθος αδιακρίτως κραυγάζοντας ”Αλλάχου Άκμπαρ” που σημαίνει ότι ο Αλλάχ ο Ύψιστος, ο ένας και μοναδικός, ο αληθινός Θεός, ο Μόνος άξιος λατρείας, είναι ο Μέγας. Ο Μέγας σε όλα.

Ο Μεγαλειότατος στις ονομασίες του και στα χαρακτηριστικά και ιδιότητες του. Ο μόνος Μεγαλοπρεπής. Κανείς και τίποτα δεν είναι όμοιος με Αυτόν. Κανείς και τίποτα δεν συγκρίνεται με Αυτόν.

Οι δράστες της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο Bataclan στο Παρίσι άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους, φωνάζοντας ”Αλλάχ Ουακμπαρ”, ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας του μακελειού, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info.

Οι νεαροί τζιχαντιστές έχουν εκπαιδευτεί ώστε να απεχθάνονται τη ζωή και να επιζητούν τον θανατό καθώς έτσι πιστεύουν ότι θα πάνε στο παράδεισο κι εκεί θα τους περιμένουν παρθένες γυναίκες ώστε να εκπληρώσουν τα πάθη τους…

οι εξτρεμιστές γνωρίζουν πως η… ανταμοιβή τους για τη θυσία τους θα είναι αυτή, σύμφωνα με το Κοράνι.

Το ”δημιούργημα” των Αμερικανών έγινε”δράκος”’…..

«Λατρεύουμε το θάνατο, όσο κι εσείς τη ζωή», κραυγάζουν οι τζιχαντιστές, κραδαίνοντας το όπλο του, ενώ ο ακραίος φανατισμός του παραπέμπει σ’ εκείνο το αρχαίο τοτέμ που πίνει το νέκταρ της επιβεβαίωσης από το κρανίο των δολοφονημένων. Λατρεύουν το θάνατο γι’ αυτό εκδικούνται τη ζωή, σκοτώνοντας με τους πιο φρικτούς τρόπους.

”Το θέμα είναι πολύπλευρο. Εχει θρησκευτικές και οικονομικές αιτίες.Ο τζιχαντιστής μπορεί και να είναι ένα παιδί από τη Δύση, από αυτά που αναζητούν στο Ισλάμ το χαμένο νόημα των δυτικών δημοκρατιών”, αναφέρει στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (tilegrafima.gr) καθηγητής της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει:

”Μόνο που οι τζιχαντιστές της ISIS δεν είναι τα παιδιά της Δύσης, που ανακάλυψαν αίφνης το Ισλάμ για να βρουν το χαμένο νόημα της δυτικής δημοκρατίας, όπως λέει ο κύριος καθηγητής, είναι οι νέοι που οι αμερικανοί στρατολόγησαν απ’ όλο τον κόσμο προκειμένου να χτυπήσουν τον Άσαντ. Οι μιντιακοί στρατολογητές είναι οι ίδιοι που οιμώζουν τώρα για τα αρχαία ερείπια της Παλμύρας. Είναι οι ίδιοι που προετοίμασαν αυτόν τον πόλεμο, επικαλούμενοι δυτικές αξίες και νοήματα που υπάρχουν όσο και τα χημικά του Άσαντ ή τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσεΐν”.

πηγη:http://www.tilegrafima.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ