28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η Μαίρη Βιδάλη και η παράσταση της «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης» στη 2η Γιορτή Μανιταριού, την Κυριακή 28 Αυγούστου

Η 2η Γιορτή Μανιταριού έχει ως στόχο και την προσφορά πολιτιστικών εμπειριών, που σκοπό έχουν όχι μόνο να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν, αλλά και να διδάξουν.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη και το Θέατρο Διάχρονο θα παρουσιάσουν την Κυριακή 28 Αυγούστου, στις 21.00, στο Υπαίθριο Θέατρο Καλαμπάκας, την παράσταση: «ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η Μάνα της Αντίστασης».

Η  Λέλα  Καραγιάννηθεωρείται  η  κατοχικήηρωίδα  τηςΑθήνας.  Μέσα  στην  κακόφωνη  εποχή  που  μας  περιβάλεισκιάζοντας  τις  προθέσεις  και  τις  προσδοκίες  μας,  η  θεατρικήΛέλα  έρχεται  ωςάγγελοςτηςνεοελληνικήςτραγωδίας  να  επικαιροποιήσειτην  αξιοπρέπεια,  την  αντίστασηστην  βαρβαρότητα  και  να  μετατρέψειτονθάνατοτηςσε  παράδειγμα  ήθουςδιαρκείας.

Η παράστασηέχειδεχτείθερμέςκριτικές, τόσο από τοκοινό, όσο και από τουςκριτικούς και προσφέρειμια δυνατήευκαιρία για να γνωρίσουμε, μέσωτηςερμηνείας της κα Βιδάλη,μια αφανήηρωίδα και τοέργοτης.

Θα είμαστεόλοιεκεί!

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ