23.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η νέα προσπάθεια ξεκίνησε για τα Τρίκαλα Β.C.

Η πρώτη επίσημη για τη νέα σεζόν που έκαναν τα Τρίκαλα Β.C. είχαν να κάνουν με τη θέση του γενικού διευθυντή, όπου ο Ευθύμης Ρεντζιάς είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε το πόστο αυτό. Προφανώς πρόκειται για μια κίνηση με τη δική της σημασία.
Ο Ρεντζιάς αποτελεί μια προσωπικότητα για το ελληνικό μπάσκετ, έτσι η συμφωνία του με την διοίκηση δείχνει και τις προθέσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η σεζόν που τελείωσε αποτέλεσε ένα στοίχημα για τα Τρίκαλα ώστε να μάθει πράγματα για την μεγάλη κατηγορία, από δω και πέρα το στοίχημα είναι σαφώς μεγαλύτερο.
Έτσι η κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Αχιλλέα Ρουσιαμάνη να έρθει σε συμφωνία με τον Ρεντζιά δείχνει πως ο στόχος είναι η πρόοδος.
Βέβαια από μόνη της μια κίνηση δεν φτάνει. Αυτό που μετρά είναι η συνέπεια και συνέχεια. Έτσι το επόμενο βήμα έχει να κάνει με τον προπονητή. Η περίπτωση παραμονής του Κώστα Φλεβαράκη βρήκε εμπόδιο από την πρόταση που έχει δεχθεί ο κόουτς από ομάδες του εξωτερικού. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι περισσότερες, αλλά όπως και να έχει θα πρέπει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει μια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα. Μάλιστα και από την ομάδα υποστηρίζουν ότι μέχρι την Κυριακή θα κλείσει το θέμα προπονητή, με την ελπίδα ότι τελικά τα νέα θα είναι θετικά. Βέβαια στις περιπτώσεις αυτές αξία έχουν τα επίσημα και όχι οι εκτιμήσεις που γίνονται.
Από εκεί και πέρα αν δεν κλείσει το θέμα του προπονητή προφανώς και είναι αυθαίρετο να μιλήσει κάποιος για το σχεδιασμό του ρόστερ. Όλα με την ώρα τους, αν και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι οι εξελίξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τρέξουν.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ