27.4 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Η νέα σφαγή στις επικουρικές συντάξεις βγάζει στο δρόμο τους συνταξιούχους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το υπουργείο Εργασίας συνταξιούχοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους, ζητώντας να τους επιστραφούν «όλα όσα τους έχουν πάρει»

- Advertisement -

Κλιμακώνεται η κόντρα κυβέρνησης και συνταξιούχων, λόγω των νέων περικοπών (έως 50%) στις επικουρικές συντάξεις. Η σημερινή συγκέντρωση «οργής και αγανάκτησης», όπως χαρακτηρίστηκε από τους ίδιους τους συνταξιούχους, στο υπουργείο Εργασίας, ήταν μόνο το «πρώτο βήμα».

Ήδη οι οργανώσεις των συνταξιούχων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως. Ακολούθως έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση των σωματείων την ερχόμενη Δευτέρα, με στόχο να αποφασιστεί πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ανάμεσα στους εκπροσώπους των συνταξιούχων και στον υπουργό Εργασίας, διαπιστώθηκε η διάσταση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι συνταξιούχοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις νέες, σφαγιαστικές μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, ζητώντας να σταματήσει η νέα αφαίμαξη του εισοδήματός τους.

πηγη:http://www.dikaiologitika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ