13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η νίκη το ζητούμενο για τον ΑΟΤ

Σε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκεται ο ΑΟ Τρίκαλα για το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή του Πάσχα. Την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Φιλιππιιάδας.

- Advertisement -

Είναι περιττό να πούμε ότι ο μοναδικός στόχος για την ομάδα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Και βέβαια αυτό φαίνεται και από την αλήθεια του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή ο ΑΟΤ βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, με την ΑΕ Καραϊσκάκης να έχει 2 βαθμούς πιο πάνω. Ενώ θεωρητικά θα έχει σήμερα εύκολο έργο στην έδρα της κόντρα στη Νέα Αγχίαλο. Έτσι αν ο ΑΟΤ δεν νικήσει στο δικό του παιχνίδι τότε τα πράγματα θα γίνουν δραματικά.

Τα Τρίκαλα ξέρουν πολύ καλά ότι για να έρθει η άνοδος χρειάζονται νίκες μέχρι το τέλος, ακόμη και στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης την τελευταία αγωνιστική! Βέβαια όλα αυτά δεν μπορεί να τα αντιμετωπίζει κάποιος συνολικά, αλλά αγώνα με αγώνα.

Έτσι ο Περικλής Αμανατίδης έχει βάλει τους παίκτες του στους ρυθμούς του  αγώνα. Η Φιλιππιάδα είναι μια ομάδα που ήδη στον πρώτο γύρο είχε κάνει ζημιά στον ΑΟΤ με την ισοπαλία. Έτσι θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσοχή για να έρθουν οι τρεις βαθμοί και στην συνέχεια και μέσα στην διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα να δουλέψει για την τελική ευθεία και τον αγώνα με την Νεοκαισάρεια που θα γίνει την Κυριακή του Θωμά.

Για τον σημερινό αγώνα οι παίκτες του ΑΟΤ περιμένουν την στήριξη του κόσμου. Άλλωστε η κατάκτηση του κυπέλλου και η νίκη στο Μαρτίνο έχουν τονώσει το ενδιαφέρον. Ενώ ένα επιπλέον κίνητρο για τους φιλάθλους για να βρεθούν σήμερα στο δημοτικό στάδιο αποτελεί και η κίνηση του δήμου Τρικκαίων να βραβεύσει την ομάδα. Αυτό θα γίνει πριν την έναρξη του παιχνιδιού και έχει να κάνει με την κατάκτηση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής στον αγώνα της Άμφισσας με τον Εθνικό Πειραιώς.

Με όλα αυτά είναι λογικό ότι το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους, είτε είναι οι πρωταγωνιστές εντός του αγωνιστικού χώρου είτε εκτός. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Περικλής Αμανατίδης έχει αρκετές επιλογές για να επιλέξει το πιο ισχυρό σχήμα. Από την άλλη η Φιλιππιάδα έρχεται με απουσίες στα Τρίκαλα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να οδηγήσει στον εφησυχασμό.

Θα σπάσουν οι έδρες;

Η 25η αγωνιστική έχει Καραϊσκάκη, ΑΟΤ και Νεοκαισάρεια να παίζουν στην έδρα τους και η λογική λέει ότι δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Τρίκαλα – Εθνικός Φιλιππιάδας
Καραλιόλιος, Ρίγκος (Γρεβενών), Χαδήμογλου (Μακεδονίας)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οπούντιος Μαρτίνου
Αγγελάκης, Πάτρας, Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)
Ρήγας Φεραίος – Αναγέννηση Άρτας
Μαρόπουλος, Γιάντσης, Παπαδάκης (Ημαθίας)
Κοζάνη – Δωτιέας Αγιάς
Σημαιάκης, Γούτας, Κελάζογλου (Χαλκιδικής)
ΑΕ Καραϊσκάκης – Πύρασος
Παναγιωτόπουλος, Καλαμπόκης, Κολοσιώνης (Ατιωλοακαρνανίας)
Μακροχώρι – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου, Δεμερτζής (Πέλλας)
Θεσπρωτός – Βατανιακός
Τόμπρος, Σκορδίλης, Βλάσσης (Κέρκυρας)

Λευκάδια-Πυρσός δ.δ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 47-9 57
2. Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ 41-12 55
3. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 43-12 53
4. ΜΑΡΤΙΝΟ 43-17 45
5. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 36-10 44
6. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 33-20 43
7. ΠΥΡΑΣΟΣ 28-20 38
8. ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ 37-25 36
9. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 27-23 36
10. ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ 32-24 36
11. ΚΟΖΑΝΗ 35-34 32
12. ΑΓΙΑ 26-18 32
13. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 13-46 13
14. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 15-64 6
15. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒ. 10-59 1
16. ΛΕΥΚΑΔΙΑ 7-77 -6

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ