30.2 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Η ποδηλατική ακαδημία της πόλης μας θα συμμετέχει στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει την δραστηριότητα του και παράλληλα με τις ετοιμασίες για την «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2016» (που αναμένετε να ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές αθλητών) ετοιμάζετε και για τις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας.
Οι Π.Η.Ν. στην ουσία είναι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας για τις πολύ μικρές κατηγορίες(παμπαίδων – πανκορασίδων και ΜΙΝΙ μικρά – μεγάλα). Αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά την χώρας, συμμετέχουν στις Π.Η.Ν. κάθε χρόνο με περισσότερες από 350 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.
Η ποδηλατική ακαδημία μας αριθμεί 30 περίπου ποδηλάτες – ποδηλάτισσες και οι 25 από αυτούς έχουν εκδώσει αγωνιστικό δελτίο. Στους αγώνες θα συμμετάσχει με περισσότερους από 20 αθλητές και αθλήτριες αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της πόλης μας.
Η μεγάλη αυτή γιορτή της ποδηλασίας, φέτος (2016) έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 23-24 και 25 Σεπτεμβρίου. Κάθε χρόνο οι Π.Η.Ν. φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις κατασκήνωσης του Δήμου Αθηναίων στην Νέα Μάκρη. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέους ποδηλατικούς φίλους και φίλες από όλη την Ελλάδα. Να περάσουν ένα καθαρά ποδηλατικό 3ήμερο με αγώνες και δεξιοτεχνίες. Να δουν από κοντά το ποδηλατικό επίπεδο που έχουν παιδιά άλλων περιοχών της Ελλάδας. Να ζήσουν καινούριες εμπειρίες για το αγαπημένο τους άθλημα, την ποδηλασία.
Ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για τα παιδιά της ακαδημίας που θα δηλώσουν συμμετοχή στις Π.Η.Ν. ετοιμάζει και από ένα όμορφο δωράκι σε κάθε παιδί. Ένα μπλουζάκι με τα χρώματα και το λογότυπο της ομάδας για να είναι η ακαδημία μας ομοιόμορφα ντυμένη στην παρουσίαση των ομάδων. Χορηγία από την ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας).
Η μεταφορά θα γίνει με τουριστικό λεωφορείο και ο κάθε γονέας μπορεί να συμμετέχει στην 3ήμερη αυτή εκδρομή ως συνοδός. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 23/9/2016 στις 11 με 11:30’ το πρωί και η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τη Κυριακή 25/9/2016 το απόγευμα.
Οι χορηγοί της ομάδας μας βοηθάνε με τον δικό του τρόπο ο καθένας και αξίζει οι αναφορά τους: ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).
Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!
Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:
Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Array

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ