12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η σκέψη στο κύπελλο για τον ΑΟΤ

Είναι γεγονός ότι στον ΑΟ Τρίκαλα δεν κρύβουν ότι κατά την φετινή σεζόν έχουν μια και μοναδική φιλοδοξία, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να βρεθούν τη νέα σεζόν στην Φούτμπολ Λιγκ.

- Advertisement -

Το πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα σταματά για να γίνουν τα παιχνίδια της β’ φάσης του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΤ όμως δεν θα είναι αδιάφορος, το αντίθετο, θεωρεί ότι το παιχνίδι του κυπέλλου έχει τη δική του αξία. Και αυτό διότι θα πρέπει να βρεθεί στην Νεοκαισάρεια, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό. Δηλαδή την ομάδα που μαζί με τον ΑΟΤ έχει μέχρι τώρα το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι είναι οι δυο ομάδες που έχουν το απόλυτο των βαθμών και στους 4 ομίλους της Γ’ Εθνικής!

Και μόνο που αντίπαλος είναι η ομάδα που βρίσκεται μαζί του στην κορυφή προσθέτει κίνητρο στον ΑΟΤ. Άλλωστε ο Βασίλης Γκούμπλιας από σήμερα ξεκινά την προετοιμασία με την ομάδα και είναι σαφές ότι θα ζητήσει την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.

Μάλιστα ο έμπειρος προπονητής είχε τονίσει μετά το τέλος του αγώνα της Τσαριτσάνης ότι έχει στη σκέψη του στον αγώνα κυπέλλου να προχωρήσει σε αλλαγές στο σχήμα. Βέβαια είναι νωρίς να κάνουμε εκτιμήσεις γι’ αυτό το θέμα, αφού η προετοιμασία ξεκινά από σήμερα.

Από εκεί και πέρα στην ομάδα δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για τη νίκη στην Τσαριτσάνη, αφού η ομάδα μέχρι τώρα έχει καταφέρει να περάσει νικηφόρα από δύο δύσκολες έδρες, αυτές του Οικονόμου και την 2η αγωνιστική από την Ηγουμενίτσα.

Να θυμίσουμε ότι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, όπου από τώρα προβλέπεται ότι η συμπαράσταση των φιλάθλων θα είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ