14.6 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Η τώρα ή ποτέ για το Φλαμούλι!

Αν σήμερα το Φλαμούλι δεν γράψει ιστορία με την άνοδο στην Γ’ Εθνική πολύ δύσκολα θα βρει στο μέλλον τέτοια ευκαιρία! Και επειδή τα πράγματα είναι απλά, η έκφραση που ταιριάζει γάντι είναι, ή τώρα ή ποτέ!
Στις 5 μ.μ. η τρικαλινή πρωταθλήτρια δοκιμάζεται στο γήπεδο Κανονίου Κέρκυρας με τους Σιναράδες και βέβαια και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι αρκετός για να χαρίσει στο Φλαμούλι την άνοδο και μάλιστα μια αγωνιστική πριν το φινάλε των μπαράζ. Να θυμίσουμε ότι οι σημερινοί αγώνες είναι για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Για να μην ψάχνουμε για πολλά σενάρια θα πούμε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα για την σημερινή αναμέτρηση. Για την τρικαλινή πρωταθλήτρια αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας για να πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική. Και αυτό διότι αυτή τη στιγμή το Φλαμούλι έχει 10 βαθμούς και οι Σιναράδες έχουν 7. Αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος τότε η διαφορά μένει στους τρεις, ενώ η ισοβαθμία είναι με το Φλαμούλι. Με άλλα λόγια ότι και να γίνει στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής δεν αλλάζει κάτι, έτσι το Φλαμούλι έχει τη δυνατότητα από σήμερα να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Από εκεί και πέρα αν το Φλαμούλι ηττηθεί, τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Σε περίπτωση που η ήττα έρθει με ένα γκολ, το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν 2-1, τότε υπάρχει ισοβαθμία και οι δυο ομάδες θα πάνε σε νέο μπαράζ, σε ουδέτερο γήπεδο για να κριθεί η άνοδος! Αν οι Σιναράδες νικήσουν με περισσότερο από δυο γκολ διαφορά τότε αυτοί θα πάρουν την άνοδο.
Όλα αυτά είναι σενάρια, αλλά η ουσία είναι ότι το Φλαμούλι κρατά τη άνοδο στα χέρια τους και προφανώς θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο για να φέρει εις πέρας την αποστολή και να γράψει ιστορία.
Ο «τελικός» και το αδιάφορο
Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον 5ο όμιλο το Φλαμούλι και οι Σιναράδες είναι οι ομάδες που έμειναν για να παλεύουν για την άνοδο. Έτσι ο σημερινός αγώνας στην Κέρκυρα είναι «τελικός». Όσο για το άλλο παιχνίδι στα Γιάννενα έχει αξία μόνο το γόητρο και τίποτα άλλο, αφού Ανατολή και Γαρδίκι και μαθηματικά έχουν μείνει εκτός πρώτης θέσης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής:
ΑΟ Συναράδων – ΑΟ Φλαμουρίου
Καραλιόλιος, Ρίγκος, Στεφανούλης (Γρεβενών)
Ανατολή – Δόξα Γαρδικίου
Κέκελος, Μπρεσιάκας, Σπυριδόπουλος (Αιτωλ/νίας)
Βαθμολογία
# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η Γκολ
1 Α.Ο. Φλαμουλίου 4 10 3 1 0 6-1
2 ΑΟ Συναράδων 4 7 2 1 1 4-3
3 Ανατολή 4 3 0 3 1 1-4
4 Δόξα Γαρδικίου 4 1 0 1 3 0-3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ