22.8 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η χαρά των παιδιών στην γιορτή της Αποκριάς από το δ. Τρικκαίων (ΦΩΤΟ)

Η συμμετοχή των παιδιών και το χαμόγελο στα πρόσωπά τους, με το πνεύμα της Αποκριάς να κυριαρχεί, ήταν το μεγαλύτερο κέρδος από την όμορφη εκδήλωση το περασμένο Σάββατο. Από το πρωί, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μπροστά από το Δημαρχείο Τρικκαίων, η Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού διοργάνωσε μια γιορτή στη οποία μετείχαν Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα, το Δημοτικό Παιδαγωγικό Εργαστήρι Θεάτρου και το Εργαστήρι Ζωγραφικής. «Παίζω, Χορεύω και Ζωγραφίζω» το σύνθημα, κάτι που έγινε πραγματικότητα!
Στην αρχή των εκδηλώσεων, το Δημοτικό Παιδαγωγικό Εργαστήρι Θεάτρου και τους εμψυχωτές του Αντονέλλα Χήρα, Χριστίνα Κρίθαρη, Αρτέμη Αρκουμάνη, Γωγώ Κατσιανάκου, παρουσίασαν θεατρικό παιχνίδι με αφορμή τη γιορτή και τα έθιμα των Απόκρεων.
Παράλληλα στήθηκε ένας γιγάντιος χαρταετός που «ζωντάνεψε» με βάση την παιδική φαντασία και με την καθοδήγηση των εμψυχωτριών-καθηγητριών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Αθηνάς Αναγνωστοπούλου και Ελένης Τσιτσιλή. Μετά το γέλιο και το παιχνίδι, ήρθε η ώρα του χορού, καθώς το Δημοτικό Χορευτικό Συγκρότημα μετείχε με παραδοσιακό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα όλος ο χώρος να μετατραπεί σε ένα μεγάλο χοροστάσι, πλέκοντας και το παραδοσιακό γαϊιτανάκι.
Η όμορφη αυτή γιορτή έγινε δυνατή χάρη στη χορηγία των:
«Ιωάννης Κ. Λιάπης» καθαριστικά
«Junior Toys» Βασίλειος Κ. Μπαμπανάρας Κατάστημα Παιχνιδιών
«Βιβλιοπωλείο Βασιλική Παπαγιάννη»
Ξυλεία Χρ. Γελαδάρης

- Advertisement -

ΑΝΔΙ

2 3 4 5 6 7

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ