19.1 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Design Adv ανέλαβε την εμπορική εκμετάλλευση του ΑΟ Τρίκαλα

Από την Design Adv στάλθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:«Η αναγέννηση του ΑΟ Τρίκαλα έφερε μεγάλες αλλαγές σε όλα τα τμήματα. Από τη διοίκηση, το ανθρώπινο δυναμικό(προπονητές, αθλητές) ως και τα τμήματα υποδομής όλοι πλέον ενωμένοι μαζί με το μεγάλο όπλο της αγαπημένης ομάδας (τους φιλάθλους) υπηρετούν ένα και μόνο σκοπό. Να ξανακερδίσει ο ΑΟ Τρίκαλα, η ομάδα της καρδιάς μας, τη θέση που δικαιωματικά της ανήκει στο χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Στα πλαίσια λοιπόν, αυτών των αλλαγών, η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα συμφώνησε να αναθέσει την εμπορική εκμετάλλευση της ομάδας στην εταιρία Design Adv τη διεύθυνση της οποίας έχει ο Σκρέτας Κώστας. Έτσι, όλοι στον ΑΟ Τρίκαλα πιστεύουν ότι η συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία θα αποδόσει τα προσδοκόμενα αφού η εμπειρία της εταιρίας στο τομέα της εμπορικής εκμετάλλευσης αθλητικών συλλόγων είναι μεγάλη και πάντα με επιτυχίες.
Έτσι λοιπόν, ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους αλλά και τους φίλους επιχειρηματίες που θέλουν να διαφημιστούν ή να προβληθούν μέσω της ομάδας του ΑΟ Τρίκαλα ότι η εταιρία Design Adv είναι η αποκλειστική συνεργαζόμενη εταιρία με τον ΑΟ Τρίκαλα.
Τα τηλέφωνα που μπορείτε να απευθύνεστε είναι: 24310 76992(κα. Κέμου Νατάσα ή κα. Ντέρη Αλεξάνδρα) & κινητά 6936070040 (Σκρέτας Κων/νος) 6974463842 (Παδιός Δημήτριος).»

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ