26.6 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η IPRO Sport επίσημος προμηθευτής ισοτονικών ποτών των Τρικάλων BC Aries

Η εταιρεία IPRO Sport θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ισοτονικών ποτών των Τρικάλων BC Aries για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

- Advertisement -

Τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις οι αθλητές της ομάδας πίνουν τα ισοτονικά ποτά της IPRO Sport προκειμένου να αναπληρώσουν την ενέργεια.

Η IPRO Sport μετράει δύο χρόνια ζωής, έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στην άκρως ανταγωνιστική αγορά, με μεγάλη επιτυχία μάλιστα (η συμφωνία της με την ιστορική Derby County αποτελεί τρανό παράδειγμα της δυναμικής της).

Στην IPRO Sport σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα έχουν αποφασίσει να μη χρησιμοποιούν ζάχαρη, αλλά ένα συνδυασμό από υδατάνθρακες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιεί νερό πηγής καθώς θεωρείται πως περιέχει λιγότερες προσμείξεις συγκριτικά πάντα με το νερό της βρύσης.
Οι σύνθετοι υδατάνθρακες που περιέχονται στο ποτό (βγαίνει σε τρεις γεύσεις: πορτοκάλι-ανανάς, μούρο και μείγμα εσπεριδοειδών) πηγάζουν από τη Μαλτοδεξτρίνη, σύνθετος υδατάνθρακας που προέρχεται από το καλαμπόκι και το ρύζι, και τη Στέβια, η οποία έχει περισσότερη γλυκαντική δύναμη από τη ζάχαρη και πολλές φορές χρησιμοποιείται ως υποκατάστατό της. Αυτό, επομένως, που έχει καταφέρει σε πρώτο βαθμό η IPRO Sport είναι η αναπλήρωση της ενέργειας κατά τη διάρκεια της άσκησης, αφαιρώντας τη ζάχαρη. Τα παραπάνω κάνουν το IPRO Sport κατάλληλο για χρήση και για παιδιά.
Τα προϊόντα της IPRO Sport θα τα βρείτε σε πολλά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ