14.4 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Θέλει την πρόκριση ο ΑΟΤ

Στις 2.30 μ.μ. ο ΑΟ Τρίκαλα δοκιμάζεται στην Νεοκαισάρεια Πιερίας από τον τοπικό Εθνικό για το θεσμό του κυπέλλου Γ’ Εθνικής, σε αγώνα νοκ άουτ και θέλει την πρόκριση.
Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα τότε οι ομάδες θα πάνε στην παράταση και αν ούτε εκεί βρεθεί νικητής τότε οριστικά η πρόκριση θα παιχθεί στην διαδικασία των πέναλτι.
Η αλήθεια είναι ότι ο θεσμός του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τρικαλινή ομάδα θα είναι αδιάφορη. Θα πάει με διάθεση για να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσει για τη νίκη πρόκριση.
Άλλωστε υπάρχει και το κίνητρο του αντιπάλου. Και αυτό διότι η Νεοκαισάρεια είναι η ομάδα που συμβαδίζει με τον ΑΟΤ στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με το απόλυτο των βαθμών σε 4 αγώνες. Έτσι είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα η ομάδα που θα νικήσει θα πάρει και ψυχολογία, όσο αφορά το πρωτάθλημα. Βέβαια και οι δυο προπονητές έχουν ήδη δηλώσει ότι θα γίνουν αλλαγές στις εντεκάδες, αλλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα για την αναμέτρηση. Γνωρίζουν πολύ καλά στον ΑΟ Τρίκαλα ότι οι ομάδες χτίζουν χαρακτήρα μέσα από τις νίκες.
Με αλλαγές και… επιλογές
Η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και η ομάδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι στην Νεοκαισάρεια.
Ο Βασίλης Γκούμπλιας για πρώτη φορά έχει να επιλέξει από το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, ενώ ο ίδιος είχε τονίσει ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα σήμερα στην εντεκάδα.
Το να μπει κάποιος στον πειρασμό να εκτιμήσει εντεκάδα είναι δύσκολο, αλλά αυτό που περιμένει ο προπονητής του ΑΟΤ είναι οι παίκτες που θα επιλεγούν να παίξουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε με τον τρόπο αυτό να χτυπήσουν την πόρτα της εντεκάδας και για τους αγώνες πρωταθλήματος. Άλλωστε το πρωτάθλημα θα είναι μακρύ και χρειάζονται πολλές επιλογές.
Με 23 παίκτες η αποστολή του ΑΟΤ
Μετά το τέλος της τελευταίος προπόνησης ο προπονητής του ΑΟΤ Βασίλης Γκούμπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής στην Νεοκαισάρεια και αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οι: Κούντσεφ, Ντάσκας, Γεωργάκης, Στούμπος, Μηνάς, Ρεντζιλάς, Καραγιάννης, Βαγγέλι, Σαχινίδης, Γεωργίου, Καμπλιώνης, Κουλούρης, Κουτσόπουλος, Σκέντος, Σκούπρας, Μοσχάκης, Μλαντένοφ, Γκαντιάς, Βεσελίνοφ, Παπανδρέου, Παπαευθυμίου, Μπασιάκας και Τεντολούρης.
Εκτός έμειναν οι: Γιδόπουλος, Τσιαφίτσας, Κατσαντώνης, Χοτζάι, Αμπαδιωτάκης.
Τα παιχνίδια της β’ φάσης
Όλοι οι αγώνες για την β’ φάση του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, που αφορούν τον 2ο όμιλο, θα γίνουν σήμερα στις 2.30 μ.μ.
Τα παιχνίδια είναι τα εξής:
Λευκάδια – Εθνικός Φιλιππιάδας
Θεολόγου, Δεμερτζής Ν., Κεσίσογλου (Πέλλας)
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Θεσπρωτός
Γκουγκούδης, Γκαϊτατζής, Καμπούρης (Σερρών)
Δωτιέας Αγιάς – ΑΕ Καραϊσκάκης
Παπαργυρίου, Γιαμουζής, Θεολόγου (Πιερίας)
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Τρίκαλα
Βρέσκας, Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας)

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ