25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Καρδίτσα

Χθες (24-08-2014) το μεσημέρι στο (17,6) χλμ της Εθνικής Οδού Καρδίτσας – Λαμίας, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.
Ο οδηγός του Δ.Χ. φορτηγού συνελήφθη.

- Advertisement -

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε Λάρισα και Τρίκαλα για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο

Το ύψος των οφειλών τους ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (55.963,18) και (184.650,74) ευρώ αντίστοιχα

Συνελήφθησαν σήμερα (25-08-2014) το πρωί σε Λάρισα και Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Ασφάλειας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας και Τρικάλων αντίστοιχα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 και 49 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν, διότι:
• ο πρώτος, ως ομόρρυθμο μέλος και διαχειριστής εταιρείας, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (55.963,18) ευρώ, ενώ
• ο δεύτερος, ως πρώην ιδιοκτήτης επιχείρησης, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (184.650,74) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Σκιάθου
Συνελήφθη σήμερα (25-08-2014) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελληνική Επικράτεια με προορισμό τη Βενετία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, τα οποίο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη σήμερα (25-08-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών, για παράβαση του νόμου ¨περί ναρκωτικών¨.
Σύλληψη τριών (3) ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (24-08-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), τρεις (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 33χρονοι και ένας 39χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, βάρους (1) γραμμαρίου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Συνελήφθη χθες (24-08-2014) το μεσημέρι στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του, στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από αρμόδια Αρχή.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ