26.7 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Λάρισα

Σήμερα (24-06-2014) το μεσημέρι στο δυτικό παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (Π.Α.Θ.Ε.), στο 1ο χλμ. Νίκαιας – Νέου Περιβολίου, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός.

- Advertisement -

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αλλοδαπού.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Συνελήφθησαν δύο (2) ακόμη ημεδαποί στη Λάρισα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούν ισάριθμες καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν σήμερα (24-06-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 54 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα:

• σε βάρος του πρώτου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης έντεκα (11) μηνών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ και
• σε βάρος του δεύτερου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για μη συμμόρφωση σε προσωρινή διαταγή, με ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους.

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη σήμερα (24-06-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 76χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης εβδομήντα (70) ημερών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, κατηγορούμενος για κλοπή σε βάρος ημεδαπής

Συνελήφθη σήμερα (24-06-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 31χρονος επιβιβαζόμενος σε ποδήλατο άρπαξε το τσαντάκι 69χρονης ημεδαπής, ωστόσο η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (22) ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη σήμερα (24-06-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση πληροφοριών, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 29χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δύο (22) ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ