29.7 C
Trikala
Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στον Αλμυρό Μαγνησίας

Χθες (26-10-2014) το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο (αγροτικό) που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 79χρονο ημεδαπό, πεζό.

- Advertisement -

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (26-10-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 26 ετών, διότι κατά την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (4,6) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθησαν χθες (26-10-2014) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 55, 39 και 38 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,4) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ