14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στους Σοφάδες

Χθες (04.10.2014) και περί ώρα 21.40΄, στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

- Advertisement -

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.
Συνελήφθησαν στους Σοφάδες Καρδίτσας δύο άτομα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Κατασχέθηκαν συνολικά (120) πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Συνελήφθησαν, χθες (04.10.2014) το απόγευμα στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν και ένας 19χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες κατελήφθησαν να κατέχουν και να μεταφέρουν με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του αλλοδαπού (120) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική αυτοκόλλητη ταινία φόρου γνησιότητας – φόρου κατανάλωσης.
Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο μεταφοράς των λαθραίων τσιγάρων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων Καρδίτσας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (04.10.2014) το βράδυ στο Βόλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών και (14) ημερών.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (04.10.2014) το βράδυ στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και χρηματική ποινή (200) ευρώ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ