26.9 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Θα παίξουν μπάσκετ στη μνήμη του Φάνη

Τα Τρίκαλα τιμούν τη μνήμη του προπονητή του Κρόνου Τρικάλων Φάνη Φόρου ο οποίος έφυγε άδικα από την ζωή στον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός Καρδίτσας-Κρόνος σε ηλικία 45 ετών στις 21 Νοεμβρίου 2015 προδομένος από την καρδιά του.

- Advertisement -

Η περιφέρεια Θεσσαλίας, περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων η Ακαδημία μπάσκετ ΑΟΤ Stars και ο Κρόνος Τρικάλων διοργανώνουν το 1ο τουρνουά στη μνήμη του Φάνη. Θα γίνει τουρνουά το διήμερα 2 και 3 Ιανουαρίου 2016 στο κλειστό της Μπάρας. Χορηγοί των αγώνων οι Μάρμαρα Γρανίτες Φαλτάκας-Φυσικός Χυμός Ρόδι 3καλα ΚΕΔΑΠ Γεωργολόπουλος, Bar Barrouge-Εκκλησιαστικά Είδη, Τελετές Μιχάλης Παναγιώτου.

Δόθηκε συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά μνήμης στο οποίο μίλησαν και παρευθρέθησαν οι κ.κ. Τσίγκας από την Περιφερειακή Ενότητα, Αναστασίου από τον Δήμο, Χλωρός από τον σύνδεσμο διαιτητών, Αργυρόπουλος από τον Κρόνο και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ, Σκρέτας από τους ΑΟΤ Stars και Ικάρους.

Άπαντες εξήραν την μεγάλη προσφορά του αθλητή, προπονητή και ανθρώπου Φάνη Φόρου στον Τρικαλινό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Τόνισαν ότι παρά τις δυσκολίες το τουρνουά θα γίνεται κάθε χρόνο και θα γίνει θεσμός και κάλεσαν όλους τους Τρικαλινούς να δουν τους αγώνες και να τιμήσουν τη μνήμη του Φάνη Φόρου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Συμμετέχουν οι ομάδες:

EΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-STARS TΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

16.30 Κρόνος-Πρωτέας

18.30 Εθνική Εφήβων-Ίκαροι Stars

KYΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

12.30 Ημιτελικός

14.30 Τελικός

16.30 Απονομές

Kάλεσμα αθλητών

Στα πλαίσια του 1ου Τουρνουά Μπάσκετ εις Μνήμην Φάνη Φόρου (Σάββατο 2/1/16 και Κυριακή 3/1/16) καλούμε για τη σύνθεση της ομάδας Ίκαροι-All Star Τρικάλων τους εξής αθλητές επιπλέον των αθλητών των Ικάρων:

Σπανός (ΑΟ Καλαμπάκας)
Ευαγγέλου (ΑΣ Μάγοι)
Κωτούλας (Δαναοί Τρικάλων)
Χαχάμης (Πελασγοί Καλυβίων)
Σούλκο (Φαλώρεια)
Μπαϊραχτάρης (ΑΕΤ)
Οι παραπάνω αθλητές παρακαλούνται να βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μπάρας την Δευτέρα 28/12/15, ώρα 20:00, για προπόνηση.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απευθυνθείτε στον προπονητή, κ. Κουρμέτζα.

Για τους διοργανωτές του Τουρνουά

Ο προπονητής

Γιώργος Κουρμέτζας
6976674545

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ