18.3 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θα ψηφίζουν περισσότεροι στις εκλογές της ΕΠΟ

Διευρύνεται σημαντικά πλέον το σώμα της ΕΠΟ στις εκλογές και τις Γενικές Συνελεύσεις, καθώς θα έχει 181 ψήφους.
Το αίτημα της Super League να έχει 16 ψήφους έγινε δεκτό, καθώς μόνο 5 Ενώσεις καταψήφισαν την πρόταση. Οι Ενώσεις που διαχώρισαν τη θέση τους και καταψήφισαν την αλλαγή στο καταστατικό από 56 σε 181 μέλη, ήταν οι ΕΠΣ Κιλκίς, Κεφαλονιάς, Μακεδονίας, Κυκλάδων και Ηλείας.
Παράλληλα, τρεις Ενώσεις (Τρίκαλα, Αθήνα και Ηράκλειο) εξέφρασαν αντιρρήσεις ή είχαν άλλες προτάσεις, ωστόσο δεν καταψήφισαν την τελική πρόταση. Ουσιαστικά πλέον κάθε Ένωση έχει τρεις ψήφους, ενώ η Super League έχει 16 και θα ψηφίζουν ΕΠΟ: οι 16 εκπρόσωποί της (δηλαδή κάθε ΠΑΕ).
ΕΠΟ: Εγκρίθηκαν οι απολογισμοί και το Καταστατικό
Χωρίς προβλήματα κύλησε η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, καθώς εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και οι αλλαγές στο καταστατικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
Ειδικότερα, ο διοικητικός απολογισμός περιόδου 18/5/2013-17/5/2014 υπερψηφίστηκε από 49 Ενώσεις. Τρεις ψήφισαν «όχι», ενώ δύο δήλωσαν παρούσες. Ο οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 1/1/2013-31/12/2013 εγκρίθηκε από 53 Ενώσεις, με μια ΕΠΣ να ψηφίζει «όχι». Επιπλέον, εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός περιόδου 1/1/2015-31/12/2015.
Τέλος, εγκρίθηκε ομόφωνα το σχέδιο Καταστατικού της ΕΠΟ και τα πέντε παραρτήματα του Κανονισμού Εφαρμογής του Καταστατικού και επικυρώθηκαν οι τροποποιήσεις των Κανονισμών που είχε εγκρίνει το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ