13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Θεσσαλία: Πάνω από 30 συλλήψεις για διακίνηση-εμπορία ναρκωτικών

Στην εξάρθρωση δυο πολυμελών κυκλωμάτων που δρούσαν στη Θεσσαλία και ασχολούνταν με διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

- Advertisement -

Όπως έγινε γνωστό μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πάνω από 30 άτομα που δρούσαν σε Βόλο και Λάρισα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της υπόθεσης το πρωί του Σαββάτου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλίας στη Λάρισα.

‘Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές το κύκλωμα της Λάρισας αποτελούσαν 119 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν έως τώρα τα 17 σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι τα τρία αρχηγικά μέλη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ασχολούνταν με διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας αλλά κυρίως στη Λάρισα. Κατά τις έρευνες κατασχέθηκε ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητες άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν πως στο Βόλο το κύκλωμα αποτελούσαν 24 άτομα εκ των οποίων έχουν συλληφθεί τα 16 σε Βόλο και Λάρισα ανάμεσα στα οποία τρία αρχηγικά μέλη. Οι συγκεκριμένοι, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ασχολούνταν με εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως χάπια και μικροποσότητες κοκαϊνης και κάνναβης σε Θεσσαλία και Αττική.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ