18.4 C
Trikala
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Θετικά σχόλια σε Βλαχογιάννη για την στάση του στο ΕΝΦΙΑ

Αποδέκτης ευχαριστήριων επιστολών, από πολίτες όλης της Χώρας, έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, με αφορμή τις αποτελεσματικές κινήσεις του Τρικαλινού βουλευτή, σχετικά με τις άδικες χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ.
Ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, από την πρώτη στιγμή που αντιλήφθηκε το μέγεθος του προβλήματος, με τις αντικειμενικές αξίες και τις υπερβολικές χρεώσεις, πήρε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί στον Υπουργό Οικονομικών, αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αναφέροντας πραγματικά παραδείγματα αδικιών στο Νομό Τρικάλων και ζητώντας την αποκατάστασή τους.
Ήταν, επίσης, εκ των πρώτων υπογραφόντων Ερώτησης βουλευτών της ΝΔ, προς τον Υπουργό Οικονομικών, στην οποία περιγράφεται το πρόβλημα και ζητείται άμεση λύση.
Όπως γνωρίζουμε, η ανταπόκριση του Πρωθυπουργού ήταν άμεση, δίνοντας εντολή στον Γκίκα ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ, να επαναφέρει στα περσινά επίπεδα τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ επί των αντικειμενικών αξιών σε 4.000 οικισμούς στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων αρκετών περιοχών των Τρικάλων, τα ακίνητα στους οποίους είναι εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού των αξιών.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικές επιστολές συμπολιτών, οι οποίοι τον συγχαίρουν και τον ευχαριστούν.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ