16.7 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Μαρίας

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ, Μαρίας Νέστορα, η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 27 Αυγούστου, με τις Αρχές να μην μπορούν ακόμα να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο.

- Advertisement -

Οι γονείς της νεαρής (σ.σ.¨που τελευταία εθεάθη στη Νέα Σμύρνη όπου και ζούσε), οι οποίοι διαμένουν στην Ουκρανία, από όπου κατάγεται η μητέρα της 27χρονης, λίγο πριν την εξαφάνιση είχαν αντιληφθεί ότι η φοιτήτρια δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, γι’ αυτό και η μητέρα της το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στην Αθήνα.

Ωστόσο, το πρωί εκείνης της ημέρας, όταν η μητέρα της είχε βγει για δουλειές, η νεαρή φοιτήτρια έφυγε από το σπίτι και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία οι γονείς, το τελευταίο διάστημα η κόρη τους δεχόταν κάποια ηλεκτρονικά απειλητικά μηνύματα που την είχαν ανησυχήσει. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην Αστυνομία στις 3 Σεπτεμβρίου 2016, καθώς η οικογένεια πίστευε ότι το παιδί τους θα επιστρέψει. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν με τη Μαρία ήταν το βράδυ της 27ης Αυγούστου όταν η Μαρία τούς είπε από το τηλέφωνο ότι είναι καλά και να μην ανησυχούν.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η 27χρονη να έφυγε στο εξωτερικό, αφού πρώτα έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο και απενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος πρόκειται να ελεγχθεί από από τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ένα δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζεται από την Ασφάλεια είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

πηγη:http://www.zougla.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ