16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ιερά Αγρυπνία για τους Όσιους Μετεωρίτες Πατέρες ΦΩΤΟ

Ι.Αγρυπνία τελέστηκε προς τιμήν των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων στον ομώνυμο Ι.Ναό στην πόλη της Καλαμπάκας. Οι πιστοί προσκυνητές, υποδέχτηκαν τα Άγια Λείψανα των Οσίων που έζησαν στον απαράκλητο τόπο των Μετεώρων, τον οποίο κατέστησαν με τους ασκητικούς τους αγώνες, τόπο καθαγιασμένο, τόπο ποτισμένο με αγιασμό και ιδρώτα, τόπο ζυμωμένο με αίμα και ουρανό!

- Advertisement -

Της Ι.Αγρυπνίας προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως και καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ.Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης, καθώς συμμετείχαν Ιερομόναχοι και μοναχοί των υπολοίπων Ι.Μονών των Μετεώρων, αλλά και ιερείς της Μητροπόλεως. Εκτός των Ι.Λειψάνων των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων, οι πιστοί είχαν και την ευλογία να προσκυνήσουν και το τίμιο Λείψανο της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας το οποιο φυλάσσεται στην Ι.Μ.Αγ. Στεφάνου Μετεώρων.

Τους ύμνους έψαλε ο Χορός ”ΜΕΤΕΩΡΙΤΙΚΟ ΨΑΛΤΗΡΙ”

imsm

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ