15 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ικανοποιημένος ο Γκούμπλιας, παραιτήθηκε ο Κατσάρας

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Βασίλης Γκουμπλιας ενώ ο Κώστας Κατσάρας έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της Τσαριτσάνης.
Γκούμπλιας: Συγχαρητήρια στην Τσαριτσάνη για την φιλοξενία. Νομίζω ότι κάναμε μια επαγγελματική νίκη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο 2ο μέρος κάναμε διαχείρηση του αποτελέσματος΄. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Συγχαρητηρια στους ποδοσφαιριστες μου. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ξέρουμε τους στόχους που έχουμε.
Όλα τα παιχνίδια θα τα αντιμετωπίζουμε για τη νίκη. Θα έχουμε κάποιες αλλαγές (σ.σ στην Νεοκασάρεια για το ματς του κυπέλλου) αλλά σεβόμενοι τον αντίπαλο πάντα θα παίζουμε για να κερδίζουμε¨.
Κατσάρας: Συγχαρητήρια για τη νίκη τους (σ.σ τα Τρίκαλα). Στο πρώτο 20 λεπτο κοιμόμασταν.Μόνο ο αντίπαλος υπήρχε στο γήπεδο. Εμείς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Το παιχνίδι τελείωσε στο 2ο γκολ. Ρισκάραμε στην επανάληψη αλλά είχαμε να κάνουμε με επαγγελματίες. Για το συμφέρον της ομάδας ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο προπονητής. Θέτω την παραίτηση στην διάθεση της διοίκησης. Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει κάτι να αλλάξει. Δεν έχουμε εμπειρία αλλά δεν είναι αυτό αιτία.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ