28.8 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ικανοποιητική η Νομαρχιακή Συνέλευση Προσυνεδριακού Διαλόγου του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα (ΒΙΝΤΕΟ-35 ΦΩΤΟ)

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πέρασε από χίλια μύρια, σε τοπικό επίπεδο και Πανελλαδικά, όμως παραμένουν ακόμη οι ρομαντικοί που πιστεύουν σ’ αυτό. Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με ικανοποιητική συμμετοχή, η Νομαρχιακή Συνέλευση του Προσυνεδριακού Διαλόγου, στο κέντρο Αηδόνια, όπου οι σύντροφοί “κελάηδησαν”.

- Advertisement -

Κεντρικός ομιλητής, ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας, εισηγητής της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Προηγήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε στο βίντεο του trikalaola.gr που ακολουθεί, απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου, τη συζήτηση που ακολούθησε, καθώς και φωτογραφίες.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη Συνέλευση Προσυνεδριακού Διαλόγου στα Τρίκαλα, με κεντρικό εισηγητή της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου το βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Η ικανοποιητική συμμετοχή του κόσμου επιβεβαίωσε τη διάθεση για ουσιαστική ανασύσταση του χώρου της Κεντροαριστεράς. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠαΣοΚ να συμβάλλουν στη διαμόρφωση των θέσεων και των πολιτικών που θα κατατεθούν προς ψήφιση στο Έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος (15-17 Μαϊου). Σας ενημερώνουμε επίσης, πως μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα νέα γραφεία της Ν.Ε. ΠαΣοΚ Τρικάλων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ