22.1 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ισοπαλίες για ΠΑΟ, ΑΕΚ, Αστέρα και Λεβαδειακό, «τριάρα» στο «Αλκαζάρ» ο Ολυμπιακός

Χάρη σε γκολ του Καρέλη στο 88′, ο Παναθηναϊκός βγήκε… στεγνός στα Πηγάδια (Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1) και πήρε προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της Λεωφόρου, την επόμενη εβδομάδα.

- Advertisement -

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Τύρναβο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα τους κέρδισαν εύκολα (Τύρναβος – Ολυμπιακός 0-3) και είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Με το ένα πόδι στη επόμενη φάση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πανηγύρισε το «διπλό» στα Χανιά (Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2).

Ισοπαλία στην Κέρκυρα απέσπασε η ΑΕΚ (Κέρκυρα – ΑΕΚ 1-1) και πλέον μπορεί να ονειρεύεται την πρόκριση στη ρεβάνς της Αθήνας.

Στη Ριζούπολη, Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός μοιράστηκαν τα γκολ (Απόλλων – Λεβαδειακός 1-1) και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Αναβλήθηκε λόγω δυνατής βροχής το ματς Πανθρακικός – ΟΦΗ. Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, συνοδευόμενος από τους βοηθούς του και τον 4ο διαιτητή, εξέτασαν τον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσαν ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για ποδοσφαιρικό αγώνα και ως εκ τούτου θα πρέπει να αναβληθεί.

Πλέον αναμένεται από την ΕΠΟ η απόφαση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης, της πρώτης ανάμεσα στις δύο ομάδες για τη φάση των «16» του θεσμού. Βάσει κανονισμού, το ματς πρέπει να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη, την ίδια ώρα, υπάρχει όμως το ζήτημα ότι οι δύο αντίπαλοι παίζουν το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Πανιώνιος-Βέροια 2-1

Πανθρακικός-ΟΦΗ αναβολή

ΑΟ Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1

Τύρναβος-Ολυμπιακός 0-3

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Κέρκυρα-ΑΕΚ 1-1

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 11-1

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ