19 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ιστορική επίσκεψη του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών στην Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων ΦΩΤΟ

Η σημερινή μέρα όσο αφορά την τοπική εκκλησία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική. Και αυτό διότι ο νέος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Καλαμπάκα και είχε εγκάρδια συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ.
Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είναι ξεκάθαρο ότι οι δυο Μητροπόλεις έχουν περάσει σε μια διαφορετική τροχιά σχέσεων, με συναντήσεις σε άλλες Μητροπόλεις, την συμμετοχή του Σεβασμιώτατου κ. Σεραφείμ στην ενθρόνιση του κ. Χρυσοστόμου και την σημερινή συνάντηση στην Ι.Μ. Σταγών και Μετεώρων.,
Ο κ. Χρυσόστομος έφτασε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων στις 6:00 το απόγευμα και εκεί τον υποδέχτηκαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιερας Μητροπόλεώς Σταγών και Μετεώρων αρχιμανδρίτης Νύφων Καψάλης. Μάλιστα ο Μητροπολίτης χαιρέτησε και ασπάστηκε όλους του εκπροσώπους του τύπου της περιοχής καταδεικνύοντας, την απλότητα, η οποία τον διακρίνει.
Στην έξοδο του γραφείου ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετέωρων κ. Σεραφείμ προϋπάντησε με εγκαρδιότητα, τον νέο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο και τον υποδέχτηκε στο γραφείο του όπου τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και του ευχήθηκε καλή ποιμαντορία.
Ο κ. Χρυσόστομος με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Σεραφείμ και εκεί των υστέρων, οι δυο Μητροπολίτες, παρέμειναν στο γραφείο του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων για να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τις δυο Μητροπόλεις.

- Advertisement -

2 3 4 6 8 11 12 13 14

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ