Υλικά
400 γραμμάρια ζεστός φρέσκος καφές
500 ml γάλα
1 ξυλάκι κανέλας
2 σπόρους κάρδαμο
4 κουταλιές σιρόπι ινδικής καρύδας
Βανίλια
Γλυκάνισο
Μαύρη ζάχαρη για το ντεκόρ
400 γραμμάρια ζεστός φρέσκος καφές
500 ml γάλα
1 ξυλάκι κανέλας
2 σπόρους κάρδαμο
4 κουταλιές σιρόπι ινδικής καρύδας
Βανίλια
Γλυκάνισο
Μαύρη ζάχαρη για το ντεκόρ
Εκτέλεση
Βάζουμε στη φωτιά το γάλα μαζί με όλα τα μπαχαρικά στην φωτιά αφού προηγουμένως έχουμε πατήσει ελαφρώς τους σπόρους του κάρδαμου και τα αφήνουμε για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
- Advertisement -
Περνάμε το γάλα από σινουά και το χτυπάμε με μιξεράκι του φραπέ για να κάνει αφρόγαλο. Ανακατεύουμε τον καφέ με το σιρόπι και σερβίρουμε σε ποτήρια ρίχνοντας από πάνω το αφρόγαλο και λίγη μαύρη ζάχαρη.
πηγη:http://www.newsbeast.gr