26.4 C
Trikala
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κάτι καλό γίνεται στον ΑΟ Τρίκαλα

Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσει κάποιος για το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία προσφέρουν αισιοδοξία, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αν και είναι πολύ πρόωρο να εκτιμήσει κάποιος με ασφάλεια.
Αλλά μέχρι τώρα ο βηματισμός της ομάδας προσφέρει αισιοδοξία. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βασίλης Γκούμπλιας και οι παίκτες του δουλεύουν σκληρά και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα τους έχουν δικαιώσει με νίκες, αν και όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι.
Από την άλλη υπάρχει η διοίκηση. Με τον γιατρό Κώστα Παρδάλη στον προεδρικό θώκο και άλλους αξιόλογους ανθρώπους της τρικαλινής κοινωνίας δίπλα του στο διοικητικό σχήμα είναι λογικό να κεντρίζουν ξανά το ενδιαφέρον των φιλάθλων και αυτό ήδη φάνηκε από την προσέλευση στα πρώτα παιχνίδια.
Όλα αυτά όμως έχουν και τον… εμπνευστεί της υπόθεσης, που δεν είναι άλλος από τον Χάρη Κουτσούρη. Διότι ο Κουτσούρης ήταν αυτός που με τα λόγια του, αλλά και τις πράξεις του έπεσε να μπουν στην διοίκηση αυτοί οι άνθρωποι. Αλλά τώρα τα πράγματα δείχνουν ακόμη πιο αισιόδοξα, αφού ο Κουτσούρης έχει απεμπλακεί από την Κέρκυρα και μπορεί να δώσει όλη την ενέργεια του στον ΑΟ Τρίκαλα. Και η λεπτομέρεια ότι οι ποδοσφαιριστές πήραν τα χρήματα τους για τον Σεπτέμβριο πριν βγει ο μήνας δεν είναι κάτι το τυχαίο.
Όλα τα παραπάνω είναι μια… αισιόδοξη ματιά της κατάστασης, αλλά όλα κρίνονται στις πράξεις και όχι στις εκτιμήσεις…

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ