22.8 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κίνα: Έκοψε το πέος του συντρόφου της με ψαλίδι

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον άνδρα να τρέχει έξω από το ξενοδοχείο προς ένα στενάκι φορώντας μόνο τα εσώρουχά του ενώ προσπαθούσε να κάνει ένα τηλεφώνημα από το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια έτρεξε πίσω στο ξενοδοχείο

- Advertisement -

calidi

Aπίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στην περιοχή Hangzhou της ανατολικής Κίνας, όταν ένας άνδρας πετάχτηκε αιμόφυρτος έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε.

Η ερωμένη του, του είχε κόψει το πέος χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι!

Ο άνδρας δέχθηκε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, ενώ η γυναίκα δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό συνέβη γύρω στις δύο το μεσημέρι στις 13 Σεπτεμβρίου. Ο άνδρας, που εκτιμάται πως είναι γύρω στα 50, είχε κανονίσει να συναντήσει τη γυναίκα στο ξενοδοχείο. Το ζευγάρι γνωριζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση τον τελευταίο χρόνο, παρότι η γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε παιδί.

Σύμφωνα με τον άτυχο άνδρα, εκείνο το απόγευμα ήταν πολύ κουρασμένος και η γυναίκα του έδωσε ένα χαπάκι, που εκ των υστέρων πιστεύει πως ήταν υπνωτικό.

Κοιμήθηκε πολύ βαριά και ξύπνησε από πολύ έντονο πόνο. Όταν κοίταξε κάτω, ένα κομμάτι του πέους του έλειπε.

Ο άνδρας πίστευε πως η γυναίκα είχε εμμονή μαζί του και έγινε έξω φρενών όταν άρχισε να νιώθει ανασφαλής. Παραδέχθηκε επίσης πως εκείνος είχε γνωρίσει μια άλλη γυναίκα, κάτι που μπορεί να πυροδότησε την ανασφάλειά της.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον άνδρα να τρέχει έξω από το ξενοδοχείο προς ένα στενάκι φορώντας μόνο τα εσώρουχά του ενώ προσπαθούσε να κάνει ένα τηλεφώνημα από το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια έτρεξε πίσω στο ξενοδοχείο.

calidi1

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τα πόδια του ήταν γεμάτα αίματα.

πηγη:http://www.protothema.gr


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ