15.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κίνητρα για μια καλύτερη… καθημερινότητα από τον δ. Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων, με γνώμονα τη συμμετοχή των τρικαλινών στη λήψη αποφάσεων για ζητήματα της καθημερινότητας και, ουσιαστικά, για ζητήματα της δημόσιας ζωής, ανακοινώνει ότι εκκινεί τη διαβούλευση για τη Νέα Κανονιστική Διάταξη για τους Κοινόχρηστους Χώρους.
Η νέα αυτή Κανονιστική αποτελεί προϊόν μελέτης της υπάρχουσας κατάστασης, αλλά αποβλέπει στον Δήμο των επόμενων ετών, προκειμένου το νέο πλαίσιο να αφορά, τόσο τους καταστηματάρχες, όσο και, κυρίως, τους πεζούς.
Ταυτοχρόνως διαμορφώνονται οι όροι για τους ποδηλάτες, τους οδηγούς, τις πλατείες, τα πεζοδρόμια, τους πεζοδρόμους.
Ο Δήμος Τρικκαίων επιθυμεί και επιδιώκει τη συμμετοχή όλων των τρικαλινών σε αυτή τη διαβούλευση, η οποία ξεκινά από σήμερα 11 Μαΐου 2015 και θα λήξει το βράδυ της Παρασκευής 16 Μαΐου.
Η διαβούλευση αυτή περιλαμβάνει την ελεύθερη κατάθεση τεκμηριωμένων προτάσεων, σκέψεων, ιδεών και παρατηρήσεων επί της πρότασης του Δήμου. Η εν λόγω Κανονιστική έχει παρουσιαστεί ήδη στους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ την Παρασκευή απεστάλη και στους επικεφαλής των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, για την ομοίως κατάθεση προτάσεων.
Κάθε τρικαλινός θα μπορεί να βρίσκει την πρόταση για τη νέα Κανονιστική Διάταξη στην ιστοσελίδα του Δήμου www.trikalacity.gr , όπου σε ειδικό χώρο θα βρίσκεται το κείμενο με τη μορφή Word. Στη συνέχεια, σε ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο protaseis@trikalacity.gr ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει τις απόψεις του για την κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Τρικκαίων και στην πόλη των Τρικάλων.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ