26.7 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Καββαθάς: Στάση αναμονής για έργα από την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας Γιώργος Καββαθάς μιλώντας στο «Ράδιο Πρωινός 105,3» τόνισε ότι κρατά στάση αναμονής για τις κινήσεις της νέας Κυβέρνησης και ελπίσει σε λύσεις των προβλημάτων. Αν και τόνισε ότι δεν ανήκει ιδεολογικά στην κυβέρνηση ελπίζει ότι δεν την κρατάνε συμφέροντα και θα μπορέσει να υπάρξει κάποια ανάσα στην αγορά. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕ τόνισε:
«Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον τη συγκεκριμένη πολιτική παράταξη που κυβερνάει, δεν τους κρατάει κανείς. Ήδη είμαστε ενάμιση μήνα από τις εκλογές, ήδη δυσκολεύουν τα πράγματα και ο λαός δείχνει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση με συντριπτική πλειοψηφία. Γιατί περιμένει επιτέλους ο λαός να αλλάξουμε νοοτροπία.
Το βασικότερο είναι, πέρα από το να διασύρουμε ανθρώπους, να έχουμε στοιχεία που να είναι πραγματικά φοροκλέφτες. Αν δεν μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει τα ποσά, τότε να δίνονται και τα ονόματα στη δημοσιότητα.
Εγώ δίνω μια νότα αναμονής, να εξειδικευτούν τα μέτρα Βαρουφάκη, να δούμε τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και με βάση αυτές να κρίνουμε εάν συνάδουν με τις προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης. Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και διέξοδο έδωσε ο λαός με την ψήφο του. Αλλά στην οικονομία υπάρχουν αδιέξοδα. Άρα ότι κινήσεις είναι να γίνουν, πρέπει να γίνουν αύριο το πρωί. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να περιμένουμε , ενώ το κράτος θέλει έσοδα, πότε θα καταθέσουμε τη ρύθμιση των 100 δόσεων ή την όποια αλλαγή γίνει στον τρόπο πληρωμής των ληξιπρόθεσμων».

Array

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ