12.2 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές την Παρασκευή (21/8) – Δείτε που θα βρέξει

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή (21/8/2015)από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας την Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.
Τα φαινόμενα στη Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια του νομού. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι έντονα κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 31 βαθμούς κελσίου.

- Advertisement -

Πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες, οπότε τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι καταιγίδες τόπους έντονα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιονίου 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στην ανατολική Πελοπόννησος γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια πιθανώς να είναι καταιγίδες τόπους έντονα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου.
πηγη: http://www.newsbomb.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ