24.6 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Και άλλη σύλληψη τρικαλινού για οφειλές στο δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (27-06-2014) το πρωί στην Πύλη Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

- Advertisement -

Ειδικότερα, ο 48χρονος συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (446.214,80) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Συνελήφθη ημεδαπή στο Βόλο, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη σήμερα (27-06-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία 25χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην 25χρονη, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (2,85) γραμμαρίων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (26-06-2014) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 38χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν εννέα (9) ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στο Βόλο, κατηγορούμενος για πρόκληση φθορών σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ημεδαπής

Συνελήφθη χθες (26-06-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Βόλου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο 54χρονος προξένησε, με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου (κλειδιού), φθορές σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 36χρονης ημεδαπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που πιθανόν θα προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των Νομών Λάρισας και Πιερίας, την ομαλή και εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (29-06-2014) και κατά τις ώρες 12.00΄ έως 22.00΄:

• Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χ/θ 393+100) έως τη δ/ση Ομολίου (χ/θ 390+500), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.
• Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ μετά τη δ/ση Ομολίου.
• Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στην ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας σε επιχειρήσεις συλλογής και επεξεργασίας στερεών αποβλήτων (σκραπ)

Ελέγχθηκαν συνολικά (24) επιχειρήσεις σκραπ

Κατά τη διάρκεια αυτών των αστυνομικών δράσεων, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (886) άτομα, προσήχθησαν (60) και συνελήφθησαν (2) για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών

Παράλληλα, ελέγχθηκαν (658) οχήματα και βεβαιώθηκαν (214) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Περιφέρεια της Θεσσαλίας, σε επιχειρήσεις συλλογής και επεξεργασίας στερεών αποβλήτων (σκραπ).

Συγκεκριμένα, στις συντονισμένες αστυνομικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (26.06.2014) από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι, συμμετείχε ικανός αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες της Τάξης και της Τροχαίας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αστυνομικοί των Υπηρεσιών του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας των Συνόρων και των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών που είχαν ως αντικείμενο τον έλεγχο επιχειρήσεων συλλογής και επεξεργασίας στερεών αποβλήτων (σκραπ), τη δίωξη άλλων μορφών παραβατικότητας, την προσαγωγή υπόπτων και τη σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν:
– Είκοσι τέσσερις (24) επιχειρήσεις (σκραπ).

Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε:
– (886) άτομα, εκ των οποίων (702) ημεδαποί και (184) αλλοδαποί και
– (658) οχήματα.

Προσήχθησαν:
– (60) άτομα και συγκεκριμένα (41) ημεδαποί και (19) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν :
– δύο (2) ημεδαποί για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Κατασχέθηκαν:
– τριάντα ένα (31) κιλά χαλκού.
– εκατόν επτά (107) μέτρα καλωδίου χαλκού.
– δεκατρείς (13) σκάρες σιδερένιες.
– δύο (2) τρυπάνια.
– πέντε (5) τροχοί κοπής.
– ένα (1) κανόνι ποτίσματος.
– επτά κόμμα πέντε (7,5) γραμμάρια κάνναβης.
– τέσσερα (4) ναρκωτικά δισκία.

Βεβαιώθηκαν (219) παραβάσεις και συγκεκριμένα:
– Διακόσιες δεκατέσσερις (214) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ήτοι:
• 5 για μέθη,
• 40 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας,
• 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου,
• 8 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
• 11 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
• 2 για στέρηση άδειας οδήγησης,
• 5 για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου,
• 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
• 4 για ΚΤΕΟ,
• 6 παραβάσεις του Νόμου περί οργάνωσης και λειτουργίας των αρχών ελέγχου κυκλοφορίας των οχημάτων και
• 129 λοιπές παραβάσεις.

– Δύο (2) παραβάσεις για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
– Δύο (2) παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών.
– Μία (1) παράβαση για επαιτεία.

Οι στοχευμένες αυτές δράσεις έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών ελέγχων με σκοπό την καταπολέμηση της κλοπής και της παράνομης διακίνησης μεταλλικών αντικειμένων, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλους τους Νομούς της Θεσσαλίας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ