18.5 C
Trikala
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Και τυπικά πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης

Οι εκλογές της ΕΠΟ είχαν τυπικό χαρακτήρα αφού ο Γιώργος Γκιρτζίκης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Οι 51 από τις 55 ενώσεις υπερψήφισαν την υποψηφιότητά του ενώ μόλις 4 έριξαν λευκό.

- Advertisement -

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΕΔ ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και έτσι οι εκλογές δεν είχαν ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Ο Γκιρτζίκης ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και πλέον αναλαμβάνει τις τύχες της ομοσπονδίας στη θέση του Σαρρή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ο κ. Γεώργιος Γκιρτζίκης εξελέγη σήμερα νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Γκιρτζίκης επί συνόλου 55 Ενώσεων που ψήφισαν, έλαβε 51 ψήφους υπέρ ενώ 4 ΕΠΣ ψήφισαν λευκό. Οι εκλογές διεξήχθησαν παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA κ. Μιρτσέα Σάντου, ο οποίος απηύθυνε πριν από την έναρξη της διαδικασίας χαιρετισμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.”

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

“Οι Ενώσεις αποφάσισαν να γίνω εγώ πρόεδρος και αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες. Όποιος έχει προτάσεις για αυτό είναι αποδεκτός. Όποιος όμως σκέφτεται κακόβουλα θα μείνει έξω! Καλώ τις ομάδες να σταματήσουν να βάλλουν κατά του ποδοσφαίρου. Ζητώ επιείκεια. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται από τις Ενώσεις.

Για την Εθνική ομάδα δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΔΣ. Αυτό που θέλουμε είναι η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της.”

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ