17.8 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Καλή αρχή οι Δαναοί με όραμα για καλό μπάσκετ!

Tην πρώτη προπόνηση με τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησαν την Πέμπτη (28-8-2014) το βράδυ οι Δαναοί Τρικάλων στο Κλειστό της Μπάρας. Σύσσωμος ο σύλλογος, παίκτες και διοίκηση έδωσαν το παρόν στην τέλεση του αγιασμού της ομάδος και του γηπέδου, καθώς και στην πρώτη επίσημη προπόνηση ανοικτή και για τους φίλους αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου.

- Advertisement -

Στην προπόνηση που ακολούθησε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κουρμέτζα, είχαν τη χαρά οι φίλοι της ομάδας να πάρουν μια πρώτη γεύση από το τί πρόκειται να δούμε φέτος από τους Δαναούς. Αν μή τι άλλο ο στόχος είναι το καλό και ποιοτικό μπάσκετ, το οποίο θα προσελκύσει νέους φίλους σε μια ομάδα που είναι αρκετά νεαρή στα μπασκετικά δρώμενα των Τρικάλων και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι ότι το ρόστερ χαρακτηρίζεται από παίκτες με υψηλά αθλητικά προσόντα, ύψος, δύναμη και πάθος, ενώ παράλληλα υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Η ομάδα πλέον μπαίνει στο στάδιο της προετοιμασίας με μονές και διπλές προπονήσεις, εν’ όψει των επίσημων υποχρεώσεων, αρχής γενομένης με το Κύπελλο Θεσσαλίας που ξεκινά στα μέσα Σεπτεμβρίου.

ΔΑ 3 ΔΑ 4 ΔΑ 5 ΔΑ 6 ΔΑΝ 1ΔΑ 2

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ