16.6 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΚΑΛΗΜΕΡΑ 30.000 fans-μέλη του trikalaola.gr στο facebook ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…!!!

30.000………….!!!!!!!!!!!!!!!!
Το εκπληκτικό αυτό νούμερο για επαρχιακό site καταγράφει σήμερα η σελίδα του trikalaola.gr στο facebook που εμφανίζεται με το όνομα: trikalaola.blogspot.com – gr “ΤρίκαλαΟΛΑ”

Αυτό το νούμερο μας φέρνει στην 2η θέση Πανελλαδικά στα επαρχιακά site και σύντομα με το ρυθμό που πάμε θα είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα!

Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, από το 1ο μέλος, μέχρι και το 30.000ο! που οικιοθελώς μας δείξατε την προτίμησή σας και με ένα απλό “Μου αρέσει” LIKE που πατήσατε μας απογειώνετε Πανελλαδικά!

Αυτό βεβαίως δε θα γινόταν, αν πραγματικά δεν σας άρεσε το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και αυτό προσπαθούμε καθημερινά, να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα, με θέματα της επικαιρότητας, τοπικού, θεσσαλικού, Πανελλαδικού και Παγκοσμίου ενδιαφέροντος, ποικίλης ύλης.

Σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο, χάρη στη δικιά σας εμπιστοσύνη και αγάπη που μας δείχνετε καθημερινά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης, όλους τους χιλιάδες απλούς αναγνώστες του trikalaola.gr που δεν έχουν λογαριασμό στο facebook.

Επίσης, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εσάς που μας ενημερώνετε καθημερινά και άμεσα για ότι έκτακτο συμβαίνει, είτε μέσα από τα μηνύματα του facebook είτε από τα e-mail της επικοινωνίας του trikalaola.gr στα: salepisn@otenet.gr και info@trikalaola.gr είτε δια μέσου κινητού τηλεφώνου (6976658568 What’s up-που είναι για πολύ σημαντικά θέματα).

Επίσης, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους άμεσα συνεργάτες μας που σε καθημερινή βάση και θυσιάζοντας ατέλειωτες ώρες, προσπαθούν συλλέξουν και να βγάλουν τις ειδήσεις.

Με τη συμπλήρωση των 30.000 μελών, το trikalaola.gr προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του, ένα κινητό τηλέφωνο με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε το δημοσίευμα με ποιον τρόπο που θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Επόμενος στόχος τα 40.000 μέλη!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά, με υγεία ευτυχία σε σας και στις οικογένειές σας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ……………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το team του trikalaola.gr

trikalaola-facebook

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ