16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καμμένος από Τρίκαλα: “Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για Σαμαρά και Βενιζέλο…” (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδικών. Ο κ. Καμμένος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ σε ξενοδοχείο της Πόλης.

- Advertisement -

Σε ερώτηση του trikalaola.gr για το αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεργαστούν για συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ., ή άλλων δυνάμεων, απάντησε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: “….τη νύχτα των εκλογών, θα γίνει του Αγίου Βαρθολομαίου για Σαμαρά και Βενιζέλο…”

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΦΩΤΟ

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? DSC00862 DSC00863 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? DSC00866 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ