21.9 C
Trikala
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Καμπάνα» δέκα μηνών στον (έξαλλο) Δ. Γιαννακόπουλο!

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο επιβλήθηκε και πρόστιμο 12.000 ευρώ! Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με ποινή απαγόρευσης εισόδου για τρεις μήνες στα γήπεδα για τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του στον τρίτο τελικό των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο παρά την τιμωρία του είχε βρεθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ στον πέμπτο τελικό κι έτσι ο αθλητικός δικαστής… επανήλθε με νέα ποινή.
Αυτή τη φορά η ποινή ήταν πιο βαριά, κάτι που έχει κάνει… έξαλλο τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξοργίστηκε στο άκουσμα της ποινής και μάλιστα έπειτα από όλα αυτά σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αθλητισμό, λέγοντας μάλιστα πως θα παραδώσει τα κλειδιά της ΚΑΕ Παναθηναϊκό στον ΕΣΑΚΕ τους δέκα μήνες που θα ισχύει η τιμωρία!
Το δεδομένο πάντως είναι πως οι «πράσινοι» θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ κατά της συγκεκριμένης απόφασης.
Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:
1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.
2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες
www.basketblog.gr/


 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ