13.9 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κλείσιμο Οδηγικής Χρονιάς

Ακόμη μια Οδηγική Χρονιά ήρθε στο τέλος της!!! Αλλά και το κλείσιμο για εμάς είναι μια ευκαιρία για γιορτή και χαρά, να πούμε αντίο και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι με χαμόγελο.
Έτσι Αστέρια και Πουλιά ξεσήκωσαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης το Σάββατο 4 Ιουνίου. Με αφετηρία το Δημαρχείο,διασχίσαν την Ασκληπιού τραγουδώντας οδηγικά παιχνίδια και παίζοντας ξεκινώντας φυσικά ως κρίκος γερός και δυνατός. Στην πορεία χωρίστηκαν και ενώ τα μικρά μας Αστέρια συνέχισαν τα παιχνίδια τους τραβώντας τα βλέμματα πάνω τους τα Πουλιά κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού, όπου έφτιαξαν οικολογικά καθαριστικά που τα πρόσφεραν στον κόσμο ενημερώνοντάς τον και έμαθαν επιπλέον για φυσικούς τρόπους να διώχνουν τα κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα. Όταν οι δυο ομάδες ξανασυναντήθηκαν δημιούργησαν πάλι έναν κρίκο και όλοι μαζί ευχήθηκαν Καλό Καλοκαίρι.

- Advertisement -

kleisimo3
Την Πέμπτη 9 Ιουνίου Τοπικό Συμβούλιο και Στελέχη έκλεισαν την χρονιά με τον δικό τους τρόπο, με ένα γεύμα στο οποίο έγινε ένας σύντομος απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και συζητήθηκαν οι προσδοκίες για την επόμενη χρονιά. Βέβαια Οδηγική Συνάντηση χωρίς τραγούδι και γέλιο δεν γίνεται και φυσικά δεν έλειψαν ούτε και σε αυτή.

kleisimo1
Όμως για όλους εμάς τα καλύτερα τώρα αρχίζουν μιας και ξεκινανε οι κατασκηνώσεις μας!!!Αυτό που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία όλη την χρονιά!! Έτσι την αρχη κάνουνε τα Αστέρια με το Χαρούμενο Ταξίδι τους περνώντας ένα διαφορετικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μέσα στο δάσος και για πρώτη φορά σε σκηνές, ακολουθούν τα Πουλιά με το Χαρούμενο Δάσος που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ζωή στην φύση και τέλος Οδηγοί και Μεγάλοι Οδηγοί που πλέον είναι έμπειροι κατασκηνωτές!
Καλό Καλοκαίρι!!!
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
Τ.Τ Τρικάλων

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ