13.8 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κλείσιμο της σεζόν με το Salonica Cup 2014 για τη Δήμητρα/Απολλων 2005

Με τον πιο όμορφο τρόπο έκλεισε ακόμη μια επιτυχημένη σεζόν για την Ακαδημία της Δήμητρας/Απόλλων. Μετά από μια σειρά διοργανώσεων όλη τη χρονιά, η «αυλαία» έκλεισε με ένα από τα πιο σημαντικά Τουρνουά Πανελληνίως. Το Salonica Cup που διοργανώθηκε από 27 εώς 30 Ιουνίου αποτελεί το δυνατότερο Τουρνουά της Βορείου Ελλάδος και συμμετέχουν σε αυτό μεγάλες σχολές ποδοσφαίρου όπως ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, ΑΠΟΕΛ, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννενα και άλλες.

- Advertisement -

DSC_0429
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Δήμητρα/Απόλλων συμμετείχε σε τρείς Κατηγορίες: Εφηβικό, Παιδικό και Προπαιδικό. Οι αναμετρήσεις ήταν καθημερινές και τα παιδιά έπαιξαν μπάλα απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή και αντιμετωπίζοντας δυνατούς αντιπάλους. Σε όλες τις Κατηγορίες οι ομάδες κατέλαβαν υψηλές θέσεις και ήταν ανταγωνιστικότατες ακόμη και με τις ομάδες των μεγάλων ΠΑΕ. Τα σχόλια των διοργανωτών ήταν τα καλύτερα για την αγωνιστική παρουσία και το ήθος των ομάδων της Δήμητρας. Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις Μάττα που περιλαμβάνουν περισσότερα από 7 γήπεδα με φυσικό χόρτο.

DSC_0431
Η διαμονή σε αυτό το τετραήμερο Τουρνουά έγινε στο Sun Beach Hotel δίπλα ακριβώς από την Θάλασσα της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Συνοδοί ήταν οι υπεύθυνοι και προπονητές Αποστόλης Γκαραγκάνης, Νίκος Γιαγιάκος και Λεωνίδας Πάτρας. Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία πολλών γονέων των παιδιών που παρακολούθησαν και στήριξαν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών τους.

DSC_0433
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ευχαριστούν και συγχαίρουν τους διοργανωτές του Τουρνουά για την πρόσκληση τους και την άψογη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου γεγονότος.
Τέλος η Ακαδημία εύχεται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους τους αθλητές της καθώς και στους γονείς τους. Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ξεκινά στις 7 Αυγούστου ενώ οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής στις 1 Σεπτεμβρίου.

DSC_0444

DSC_0440

DSC_0437

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ