21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κοπή πίτας για την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα 02 – 02 – 2015 και ώρα 14:00 , στο Αστυνομικό Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων (2οςόροφος), η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα.
Την εκδήλωση τίμησαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Αθανάσιος ΓΡΑΒΑΝΗΣ, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος κ. ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος και μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας, ο Γ.Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΒΛΑΧΟΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Αχιλλέας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Παναγιώτης, Αξιωματικοί- Διοικητές Υπηρεσιών και πλήθος τόσο εν ενεργεία όσο και εν αποστρατεία συναδέλφων.
Μετά τις ευλογίες του πατέρα Ευάγγελου, ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Τοπικής μας, για τους επιδιωκόμενους σκοπούς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και αναφορά σε δραστηριότητες της Τοπικής μας, προκειμένου να επιτευχθούν αυτοί. Σκοπούς στους οποίους συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, φιλαλληλίας, αμοιβαίας κατανόησης, φιλίας και αδελφοσύνης μεταξύ των Αστυνομικών και των οικογενειών τους σε Εθνική και Παγκόσμια κλίμακα.
Τέλος, ζητήθηκε η βοήθεια και η στήριξη, όλων των συναδέλφων σε μελλοντικές δράσεις της Τοπικής μας και παράλληλα ανακοινώθηκε η διοργάνωση εκδρομής στην Κωνσταντινούπολη, από κοινού με την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας.
Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών και ο «τυχερός» της εκδήλωσης, Αστυνομικός της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», κέρδισε την δωρεάν συμμετοχή του, στο ταξίδι μας στην Κωνσταντινούπολη.
SERVO PER AMIKECO
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

- Advertisement -

2 3 4 5

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ