17.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κοπή πίτας για τις εργαζόμενες ΟΤΑ Καρδίτσας

Παρουσία του Αντιδημάρχου Ιωάννη Γεννάδιου, του Προέδρου των Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας Απόστολου Ταξιάρχη και της Διευθύντριας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ανδρονίκης Γραπατσά-Τζέλλου , το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καρδίτσας την Παρασκευή 6/2/2015 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, περνώντας μια αξέχαστη βραδιά.

- Advertisement -

ΚΑ 1 ΚΑ 2 ΚΑ
4η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 13-2-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00′ μ., με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση με παρατηρήσεις του Β1 σταδίου της μελέτης “Μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Κάμπου Νομού Καρδίτσας” (εισ.: Φωτ. Μούστου)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση με παρατηρήσεις του Β1 σταδίου της μελέτης “Μελέτη ΣΧΟΟΑΠ Δήμου Μητρόπολης Νομού Καρδίτσας” (εισ.: Φωτ. Μούστου)
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αίτησης θεραπείας της Κ/Ξίας Ν.& Κ. ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ -ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ Α.Ε για καταβολή θετικών ζημιών στο έργο “ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ” (εισ.: Β. Ελευθερίου)
Κοινοποίηση
1. Προέδρους Δημ. & Τοπ. Κοινοτήτων
2. Προϊσταμένους Δ/νσεων & Τμημάτων
3. Νομικό Σύμβουλο Δημοσίευση
http://www.dimoskarditsas.gov.gr
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ