16.5 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κοπή πίτας για τον ΣΒΑΤ (ΦΩΤΟ)

Σύσσωμη η οικογένεια του Σ.Β.Α.Τ. παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύλλογος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας .

- Advertisement -

Την περασμένη Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 18:00μμ στην αίθουσα του γυμναστηρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Σύλλογος Βαρέων Αθλημάτων Τρικάλων Ολυμπιακής Πάλης

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Την εκδήλωση προσφώνησε ο υπεύθυνος των αθλητικών τμημάτων Δημήτρης Ζαϊράκης.
Σύντομο Χαιρετισμό έκανε ο πρόεδρος κος Πελεκάνος Περικλής .
Αγαπητοί φίλες και φίλοι του Σ.Β.Α.Τ..
Ο αθλητισμός , η παιδεία και ο πολιτισμός αποτελούν σταθερά θεμέλια στα οποία οικοδομούμε όλοι μαζί το μέλλον των ερχόμενων γενεών.
Για την άθληση των παιδιών σας και την δημιουργία ιδανικού αθλητικού πνεύματος σας καλωσορίζουμε στο Σύλλογο Βαρέων Αθλημάτων Τρικάλων.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους.

Επίσης σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο υπεύθυνος κος Δημήτρης Ζαϊράκης

Φίλες και φίλοι αγαπητοί γονείς, αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες του Σ.Β.Α.Τ.
Εύχομαι καλή χρονιά υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους καθώς και πολλές επιτυχίες στους αθλητές του συλλόγου μας.
Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός είναι τρόπος ζωής και μέσα από την άθληση και ειδικότερα μέσα από το άθλημα της πάλης προσδοκούμε στην δημιουργία και την διαμόρφωση ιδανικών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, καθώς και στη δημιουργία ιδανικού αθλητικού πνεύματος.
Έχοντας ως στόχους την σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των ψυχικών των σωματικών δυνάμεων και των δεξιοτήτων των μελών μας για τη δημιουργία ισχυρών ηθικών χαρακτήρων με την χρησιμοποίηση του αθλήματος της πάλης σε συνδυασμό με την εφαρμογή μορφωτικών προγραμμάτων στους αθλούμενους. Η καλλιέργεια και η διάδοση αληθινού αθλητικού πνεύματος και η δημιουργία προϋποθέσεων για την επικράτηση αυτού καθώς επίσης η ανάπτυξη μεταξύ των μελών του συλλόγου μας τόσο της αθλητικής συνείδησης όσο και των υπό ευρύτερη έννοια κοινωνικών και πολιτιστικών σχέσεών τους, ειδικότερα των σχέσεων φιλίας, αλληλεγγύης, αλτρουισμού μεταξύ τους.
Ευχαριστώ τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνου και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους έμπειρους παιδαγωγούς προπονητές του συλλόγου μας .
Εύχομαι και θέλω να δούμε όλους τους αθλητές να εκπληρώνουν τους στόχους τους μέσα και έξω από τον αθλητισμό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες του συλλόγου μας Εύαγγελο Μπαμπατσιά και Ηλία Γιαννούλα που καθημερινά μοχθούν για την εκγύμναση των αθλητών του συλλόγου μας.
Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Πελεκάνο Περικλή καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. τους Μέμτσα Σπύρο, Γρούτσο Χρήστο, Τάσιο Χρήστο. Ρούβαλη Σωτήριο, Γιαννούλα Ηλία και Ναζίφη Απόστολο που ανιδιοτελώς προσφέρουν υπηρεσίες και βοηθούν καθημερινά τις προσπάθειες των προπονητών και των αθλητών.
Είμαστε μια οικογένεια και έτσι θα συνεχίσουμε σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας σας ευχαριστώ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος έκοψε την πίτα που μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Το φλουρί κέρδισε η μικρή αθλήτρια του συλλόγου μας Γκαραλιάκου Δήμητρα καθώς και ένα μπουφάν
Ο σύλλογος κλήρωσε δώρα για του αθλητές και τις αθλήτριες.
Οι τυχεροί τις κλήρωσης ήταν
Ο Βερεντζιώτης Κωνσταντίνος που κέρδισε ένα tablet .
Ο Λαμπιδάκης Χρήστος Ηχεία Η/Υ
Ο Ζαϊράκης Ηλίας Φόρμα ΣΒΑΤ
Η Αδάμου Εβελίνα Αλμπουμ Φωτογραφιών

Καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές που δεν κληρώθηκαν μοιράστηκαν δώρα από το σύλλογο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ