16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κοπή πίτας και χορός για την Φ.Α.Τ.Α. Τζούρζιας Ασπροποτάμου (ΒΙΝΤΕΟ-15 ΦΩΤΟ)

Τον ετήσιο χορό «Κόρλου Μάρι» και την κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε το Σάββατο 2-1-2016 η Φ.Α.Τ.Α. (Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας Αθαμανίας) στο κέντρο Πολιτεία.

- Advertisement -

Οι Βλάχοι του Ασπροποτάμου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να γλεντήσουν όλοι μαζί, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Τις καθιερωμένες ευχές, απηύθυνε η Πρόεδρος της ΦΑΤΑ κα Αποστολία Κούτσια, η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση. Σημαντική ήταν η συμμετοχή της νεολαίας της Τζούρτζιας που γλέντησαν παραδοσιακά, με τους ήχους εκλεκτής δημοτικής ορχήστρας.

Στην αρχή της εκδήλωσης, υπό τις καθοδηγίες του χοροδιδασκάλου κ. Θανάση Παπαγεωργίου, τα χορευτικά τμήματα της ΦΑΤΑ, παρουσίασαν με χάρη και λεβεντιά διάφορους χορούς του τόπου μας. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας, η βράβευση των επιτυχόντων στα ΤΕΙ και ΑΕΙ, ο χορός των επισήμων και μετά η πίστα γέμισε από κόσμο, σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι αργά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα και άλλοι γνωστοί Τρικαλινοί.

Το trikalaola.gr μετέδωσε την εκδήλωση ζωντανά στο διαδίκτυο και πολλοί ήταν αυτοί που την παρακολούθησαν από τις οθόνες των υπολογιστών, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Συγχρόνως έγινε η βιντεοσκόπηση με 2 κάμερες και τα μονταρισμένα βίντεο θα αργήσουν να ανέβουν, καθώς χρειάζονται πολλές ώρες επεξεργασίας.

Η ζωντανή μετάδοση ήταν μία προσφορά του trikalaola.gr προς τη ΦΑΤΑ για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για την κάλυψη της εκδήλωσης. 

Δείτε ένα ενδεικτικό βίντεο με διάφορα πλάνα, καθώς και λίγες φωτογραφίες.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες θα ανέβουν σύντομα.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ