13.9 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κοπή πίτας και χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου “Φίλοι του Μουσείου Πιαλείας” (ΒΙΝΤΕΟ 1ο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές το Σάββατο βράδυ, ο καθιερωμένος ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Φίλοι του Μουσείου Πιαλείας”, στη Ταβέρνα ΜΗΤΣΑΚΗ, στην Πιαλεία του δήμου Πύλης Τρικάλων. Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσαν την αίθουσα του Μαγαζιού.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Μπρέντα καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, και επίσημους προσκεκλημένους. Κατόπιν αναφέρθηκε στις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου, τονίζοντας επίσης ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον Εθελοντισμό 2015.

- Advertisement -

ap1
Χαιρετισμό έκανε και ο Αντ/ρχος Πολιτισμού κ. Βύρων Κατσίβελος.
Ακλούθησε διαγωνισμός τραγουδιού και χορού και η βράβευση του πρώτου εθελοντή κ. Θεόδωρου Λεμονά την τιμητική πλακέτα έδωσε ο Αντ/ρχος Βύρων Κατσίβελος.
Επίσης έγινε απαγγελία ποιήματος από τον κ. Στεφανο Ντάκο που έγραψε ο ίδιος.
Ακολούθησε διασκέδαση που εξελίχτηκε σε ξέφρενο γλέντι με πολύ χορό από όλους υπό τον ήχο της μουσικής που έπαιζε ο ντι-τζέι κ. Βασίλειος Ζαφείρης και κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Άρης Τζάνης, κ. Χρίστος Νάκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Κ. Κων/νος Πλαστήρας ο κ. Σωτήριος Αγγέλης , ο Αντ/ρχος κ. Βύρων Κατσίβελος , ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας κ. Μαργαρίτα Ζαφείρη –Λεμονά.Ο ι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Καλαντζής, ο κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης κ. Βασιλική Λυρίτση.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συντόνιζε ο ακούραστος στα Πολιτιστικά δρώμενα της Πιαλείας και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου ο δάσκαλος κ. Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος.-
Δείτε το 1ο μέρος του βίντεο του trikalaola.gr
Θα ακολουθήσει το 2ο μέρος, καθώς και οι φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ