20.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα δώσει μάχες μέσα και έξω από τη Βουλή

Τα εκλογικά αποτελέσματα για το ΚΚΕ επιβεβαιώνουν τη θετική στάση επανασυσπείρωσης που ξεκίνησε στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, χαιρετίζοντας παράλληλα όσους για πρώτη φορά ψήφισαν το ΚΚΕ εκτιμώντας -όπως είπε- τη σταθερότητα και την ανιδιοτέλεια που επιδεικνύει.

- Advertisement -

Ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει τη μεγάλη δυσαρέσκεια και οργή του λαού για τη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και την «απατηλή ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική».

Το ΚΚΕ εκτιμά ότι η νέα Βουλή θα κινηθεί στις ράγες του ευρωμονόδρομου, των «μειωμένων απαιτήσεων και συμβιβασμών» και τελικά «πάλι τα λαϊκά στρώματα θα πληρώσουν το μάρμαρο».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπογράμμισε επίσης το λυπηρό γεγονός ότι το ναζιστικό μόρφωμα διατηρεί ακόμα σημαντικά εκλογικά ποσοστά.

Το ΚΚΕ -συμπλήρωσε- θα δυναμώσει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και θα δώσει μάχες «μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης» μέσα και έξω από τη Βουλή.

Newsroom ΔΟΛ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ